Paramedics geeft fysiotherapie op maat. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en bieden verschillende behandelmethodes, zodat we direct op uiteenlopende klachten kunnen inspelen. Kunt u niet goed bewegen of durft u niet te bewegen? Moet u meer bewegen of heeft u moeite met bewegen? Onze fysiotherapeut is er voor iedereen. Wij helpen u graag!

 

Wanneer naar de fysiotherapeut?

Leven is bewegen, maar wat doet u als het bewegen niet meer vanzelfsprekend is en pijn de overhand neemt? Waardoor u niet meer naar uw werk kunt, uw favoriete sport niet meer kan uitoefenen, uw sociale leven beperkt wordt. Dat kan een moment zijn om een fysiotherapeut te benaderen. De meest voorkomende klachten/aandoeningen waarmee u naar een fysiotherapeut gaat zijn:

Heb ik een verwijzing nodig?

U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U hebt dus geen verwijsbrief nodig van de huisarts, dat heeft voordelen. U komt namelijk direct bij de juiste behandelaar terecht en kunt meteen aan uw herstel gaan werken. De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen.

Wordt fysiotherapie vergoed?

De meeste fysiotherapeutische behandelingen, bij personen boven de 18 jaar, worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Deze vergoeding is niet standaard en kan per verzekeraar verschillend zijn. Kijk hiervoor in uw polisvoorwaarden, neem contact op met uw zorgverzekeraar of kijk op De Fysiotherapeut.

Kan de fysiotherapeut ook aan huis komen?

Ja, hiervoor is wel een verwijzing nodig van huisarts of specialist.