Leven en werken in goede gezondheid is wat iedereen wil. Een gezonde leefwijze speelt hierbij een belangrijke rol. Hoe bewust bent u van uw leefgewoonten?

Wat voor invloed heeft uw leefstijl op uw gezondheid?  Een goede leefstijl  beïnvloedt diabetes, hart -en vaatziekten en nierziekten positief, maar daarnaast voelt u zich ook fitter en energieker. Wilt u écht werken aan uw leefstijl? Kom dan langs bij ons. Samen met u kijken wij wat haalbare doelen zijn en hoe u dit het beste kunt bereiken.

Bewegen

Ons Preventiecentrum heeft alle mogelijkheden in huis om u veilig te laten sporten. Gekwalificeerde sport- en leefstijlcoaches begeleiden u naar uw doel. Wilt u toch liever via de fysiotherapeut instromen? Dat kan!

Voeding

Wilt u die paar kilo’s kwijt maar lukt het niet op eigen kracht? De diëtist kan u weer op de goede weg helpen. Ook als u maag- en/of darmklachten, ondergewicht of allergieklachten heeft kan de diëtiste u bewust maken en adviseren.

Ontspanning

Ontspanning brengt het lichaam tot rust en verhoogt uw weerstand tegen ziektes. Ons aanbod is divers en voor iedereen toegankelijk. Zo hebben wij stressreductie en ontspanningscursussen, yoga, t’ai chi en ademhalingstherapie.

Wat werkt voor u?

Wat heeft u nodig om aan een gezondere leefstijl te werken? Ga in gesprek met één van onze leefstijlcoaches. Vraag een gesprek aan via info@paramedics.nl of bel naar 0592-  311 161