“Bewegen is belangrijk!”
Bewegen maakt deel uit van een gezonde leefstijl en is, naast direct gezondheidswinst, ook een heel goed preventief middel tegen bijvoorbeeld hart- en vaatziekten en diabetes.

Ballen

Ons Sport- en Leefstijlcentrum richt zich op het verbeteren van uw leefstijl met als aangrijpingspunt bewegen. Een voorwaarde om (lang) gezond te kunnen bewegen is dat de beweegactiviteiten aansluiten op uw wensen en uw niveau.

Om uw persoonlijke doelen, niveau en aanpak te bepalen begint u een beweeg-/ sporttraject altijd met een intake. Tijdens deze afspraak worden er een aantal vragenlijsten en testen afgenomen. Gebruikt u medicatie, dan verzoeken wij een medicatieoverzicht mee te nemen naar de intake. In overleg wordt tijdens de intake het leefstijladvies en de aanpak opgesteld. Dit wordt regelmatig geëvalueerd en kan worden aangepast naarmate uw wensen en/of uw resultaten veranderen.

Multidisciplinaire aanpak

Tijdens de intake wordt gekeken naar uw persoonlijke doelen. Het kan voorkomen dat u daarom extra ondersteuning kunt gebruiken op het gebied van voeding, beweging en/of ontspanning. Dan is het mogelijk dat u tijdens het traject ook gezien wordt door één van onze fysiotherapeuten en/of diëtist. Ook werken wij onder andere samen met een Podotherapeut van Podotherapiepraktijk Noord en een zelfstandig Medisch Pedicure.

Diensten coaches

Wilt u één vaste coach hebben als aanspreekpunt of wilt u wisselen van sporttijd? Kijk hieronder wat dat voor u kan betekenen.

Let op! van 22 juli t/m 3 september geldt ons zomerrooster. Klik hier voor de aangepaste openingstijden.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zondag
8.00 – 11.30 Marije Danisa Marije Marije Danisa Sanne (9:00 tot 11.30)
13.00 – 14.30 Marije Jos Danisa Marije Jos
16.30 – 21.00 Danisa Carolien Danisa Carolien Marije

 

Let op: BentParamedics is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland u werknemer? Paramedics heeft ook bedrijfsfitness. Uw werkgever kan eenvoudig met ons een regeling treffen zodat u nog voordeliger bij ons kan sporten. Informeer gerust bij ons  aan de balie.