Vacature Geriatriefysiotherapeut (eventueel i.o.)

Voor onze dynamische Pluspraktijk in Assen e.o. zoeken wij in verband met een zwangerschapsvervanging uiterlijk met ingang van 1 februari een geriatriefysiotherapeut (eventueel i.o.).

Profiel: Je bent een ervaren (BIG en Keurmerk Fysiotherapie/CKR) fysiotherapeut met werkervaring binnen de ouderenzorg. Je bent in het bezit van de specialisatie geriatriefysiotherapie of bent in opleiding tot geriatriefysiotherapeut. Je hebt kennis van centraal neurologische aandoeningen (Parkinson, MS, CVA en Dementie) .

Je bent klantgericht, sociaal en een teamspeler. Je bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk als het gaat om de omgang met patiënten, collegae en externe (para-) medische partners. Je bent bereid te werken volgens de plusnormen.

Paramedics  is een eerstelijns Pluspraktijk met 3 werklocaties in Assen en Rolde. Daarnaast zijn wij werkzaam binnen een aantal woonzorgcentra (1e en 2e lijn) en bij patiënten aan huis.

Wij bieden jou de mogelijkheid te werken binnen een gezellig en professioneel team in een afwisselende functie met ruimte voor verdere ontwikkeling van je kennis, vaardigheden en ervaring op ouderengebied. Het salaris is afhankelijk van werkervaring en werkuren.

Het gaat om een parttime vacature tussen 8-24 uur. Invulling van de werkuren kunnen in overleg bepaald worden. Graag ontvangen wij je reactie (motivatiebrief met CV) uiterlijk 8 december a.s.

Reageren
Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je motivatiebrief met CV naar Yvonne Janssen Bouwmeester te sturen.
Adres: Bremstraat 21, 9404 GA Assen of mail y.janssenbouwmeester@paramedics.nl
Wil je meer informatie dan kun je Yvonne Janssen Bouwmeester op maandag en donderdag bereiken op 0592-311161, of door een mail te sturen.